Прибирання супермаркетів


  Сучасні магазини(супермаркети)  потребують нових підходів при наведенні порядку й чистоти, які можуть забезпечити тільки клінінгові компанії. Багато власників магазинів вже на практиці переконалися, що клінінгові послуги більш вигідні, чим прибирання магазинів і мийка вітрин власним штатом прибиральників. Для професіоналів прибирання торговельних площ і тривала підтримка чистоти не складає великих проблем. Вони використовують новітні препарати й спеціальний інвентар для дбайливого догляду за будь-якими поверхнями торговельних залів і підсобних приміщень, при цьому гарантують, що прибирання магазину  буде завжди зроблено якісно й точно в визначений термін.

   Комплексне прибирання торгових центрів і супермаркетів
 Прибирання торгових центрів ускладнюється великою прохідністю відвідувачів і величезними розмірами торговельних залів. Прибирання супермаркету, який працює цілодобово, утрудняється тим, що не можна завжати покупцям при виборі товару. Важко уявити, как будет проводиться прибирання магазинів такого розміру тільки за допомогою відра й швабри, тому вже давно кожне прибирання супермаркету й великих торгових центрів виконується з використанням професійного інвентарю й прибиральної техніки цілою бригадою спеціально навчених майстрів.
Комплексне прибирання торгових центрів — це також мийка вітрин, прилавків, стелажів, шаф і холодильного обладнання.

   Після ремонту магазину потрібно прибрати сміття, що залишилося, вичистити цементний пил із щілин і видалити плями й патьоки, упоратися з якими часто можна тільки за допомогою спеціальних засобів. Мийка вітрин і прибирання магазину після ремонту повинна бути доручена фахівцям, які швидко і якісно наведуть чистоту перед відкриттям.

  Переваги  власників і орендарів торговельних площ при укладанні договору на клінінгові послуги очевидні:
- регулярне прибирання магазинів клінінговою компанією знімає із власника магазину великий вантаж турбот і відповідальності, адже немає необхідності приймати на роботу своїх прибиральників і нести перед ними певні соціальні зобов'язання по виплаті зарплати й допомог.
 - у випадку хвороби або відпусткив співробітника не потрібно шукати йому заміну.
 - не потрібно витрачати додаткові кошти на придбання власного професійного обладнання для прибирання магазину й організовувати місце для його зберігання.


Вгору
klining.te.ua © 2010
розробка та підтримка сайту: